Tryckluftservice på riktigt ...

Vem utför service på din tryckluftsutrustning?

Ja! att "bara" byta olja och filter är ju inte så svårt, men vad händer när det elektriska krånglar eller om ni vill fjärrstyra- alternativt samköra era kompressorer? Innebär det att ni måste kontakta er elektriker?

Hur mår er kyltork, adsorptionstork, dräneringar, kondensatreningsverk osv? .... denna utrustningen behöver också förebyggande underhåll ... eller byts just bara olja och filter i er kompressor?

Varför anlita oss?

Förutom det förebyggande underhållet på kompressorerna som består av så mycket mer än bara olja och filtebyte, så fokuserar vi på "all" kringutrustning som har med tryckluftsproduktionen att göra, ja till och med kompressorrummets  motoriserade ventilationspjäll får sig en översyn. Allt för att säkerställa er tryckluftsproduktion.

Är det något elektriskt som krånglar så utför vi själva felsökningen och tillhörande felavhjälpning. Du slipper m.a.o. vänta på att elektrikern ska få tid att komma.

Vi utför byggnation av elektriska och pneumatiska applikationer, containerinredda tryckluftsanläggningar, rördragningar och mycket mera. Med oss som servicepartner så slipper du extra räkningar från både elektrikern och rörläggaren.

Vi jobbar med de flesta fabrikaten! 

Vi är auktoriserade återförsäljare och auktoriserade servicepartners för fabrikaten Mattei, Chicago Pneumatic, SpiralAir, Pneumatech, och Norgens produkter. 

Men! självklart utför vi även tryckluftservice och akutreparationer på fabrikaten Almig, Alup, Atlas Copco, Biab, Boge, Botarini, Ceccato, CompAir, Donaldson, Gardner DenverIngersoll Rand, Jun-Air, Kaeser, Stenhöj, Tamrock, Tamrotor, Ultrafilter, Zander och många fler.

 

Undvik driftstopp!

Är det verkligen möjligt att förutse, förebygga och eliminera fel som ännu inte uppstått?

Tryckluftservice & Kompressorservice

Absolut! Men det krävs ett förebyggande underhåll som utförs av kompetent personal på regelbundna tidsintervaller.

En förutsättning för ett bra förebyggande underhåll är att du besitter stor kunskap om objektets alla funktioner.

Det betyder också att du måste ha god vetskap om de typer av fel som brukar och kan uppstå, orsakerna till dessa samt vad konsekvenserna blir.

Så vänta inte för länge - Ring oss nu!

Tel: 031 - 23 66 23


© Copyright Kompressor Teknik K.L. AB 2020

  Kompressor Teknik K.L. AB
Ringögatan 16
417 07 Göteborg
Tel: 031-23 66 23
info@kompressorteknik.nu